Luotettavaa palvelua asiakkaan parhaaksi!

Yritys avoinna ma-pe
7-17

Soita 050 3700570

Kanakouluntie 15, 13100 Hämeenlinna

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä meihin lomakkeella

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput - Myynti, asennus ja huolto

Olemme toimineet lämpöpumppujen sekä jäähdyttimien asennus, huolto- ja korjausliikkeenä yli 30:n vuoden ajan. Tästä syystä emme ole merkkiriipuvaisia vaan tarjoamme ja huollamme kaikkia laitteita. Myydyimmät merkit Suomessa ovat Toshiba, Mitsubishi, Panasonic, Hitachi, LG ja Daikin. Tämän lisäksi myös kaikki muut merkit löydät meiltä. Tarjoamme kaikenkattavan asennuspalvelumme sekä ammattitaitoista huolto-osaamista kotitalouksien sekä yritysten tarpeisiin. Katsomme aina mikä laite- tai korjaustoimenpide olisi juuri teille paras vaihtoehto.

Palvelusäteemme Hämeenlinnasta katsottuna ulottuu aina Lahden, Tampereen, Hyvinkään sekä Forssan alueelle asti. Hämeen alueella korjausten vasteajat ovat lyhyitä ja näin laite saadaan nopeasti asennettua / korjattua.

Huoltotoimet pidentävät laitteen ikää. Pääsääntöisesti huoltoa ei tarvitse yksityisasiakkaiden tehdä vasta kuin laitteessa ilmenee vikaa. Yritysten laitteistot ovat isompia kokonaisuuksia ja niihin kannattaa huolto tehdä varsinkin ennen kesän kovia kelejä.

Olemme kokenut toimija alalla joten kaikkiin murheisiin löytyy ratkaisu, ota rohkeasti yhteyttä.

Ilmalämpöpumppu asennus huolto korjaus