Koneistojen huolto kannattaa tilata ennen kesän kovia helteitä

18.2.2016

Vuosihuollot ovat kylmäainetäytötltään yli 3kg laitteissa lain vaatimia toimia. Kaikissa kylmä laitteissa huollot pidentävät laitteistojen ikää ja kesän kovien helteiden aikaan mahdolliset viat vähenevät. Ota rohkeasti yhteyttä meihin niin neuvotellaan teidän laitteille sopivat huollot.

Kokonaisuuksiin, joissa laitteistoja on paljon, kannattaa solmia kanssamme vuosihuoltosopimus, jonka mukaan me huolehdimme laitteiston lainvaatimasta vuosihuollosta.Pienet laitteet, kuten esim. kotikylmiöt, ovat myös hyvä huoltaa. Kylmäaineen määrän tarkastus ja mahdollisten vuotojen löytäminen on tärkeä asia kun ajatellaan koneiston sähkön kulutusta ja toimivuutta. Laitteen toimiessa kuten se on suunniteltu on käyntiajat pienempiä ja näin ollen sähkönkulutus oikella tasolla.